Masszív elektromos rollerek nagy hatótávval: leárazták a NAVEE népszerű modelljeit

0

A Xiaomihoz köthető NAVEE egész korrekt rollerekkel van jelen a piacon, a N65 és az S65 is meglehetősen jól sikerült. Ha a szokásosnál egy kicsit komolyabb gépre vágysz, akkor most érdemes megismerkedni velük, mert a Tomtop kedvezményes áron kínálja őket. Iskolába, munkába járáshoz, két közeli település közti ingázásra kiváló választás lehet bármelyik. A rollereket ráadásul európai raktárból kézbesítik, így nincsenek extra költségek és a szállítás sem tart majd hetekig.

NAVEE N65

A masina nagy méretű, 10×3 hüvelykes kerekeket kapott, összehajtható váza pedig strapabíró magnézium-ötvözetből készült, amelynek maximális teherbírása 120 kg. A külső borítás kapott némi védelmet a vízzel és a porral szemben, az IPX4 besorolás megóv minket a tócsáktól és a kisebb esőtől. Az N65 belsejében 500 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amely 25 km/órás haladási sebességre van korlátozva. A biztonságos közlekedést beépített világítás és kettős fékrendszer (motorfék + tárcsafék) szavatolja.

Az elektromos roller 12,5 amperórás akkumulátorral van felszerelve, ami egyetlen feltöltéssel akár 65 km-es hatótávot is biztosít. A töltési idő cirka 7-8 óra. Az N65 statisztikáinak leolvasásához és vezérléséhez készült egy okostelefonos applikáció is, a Go Navee, érdemes használni, de a rolleren van egy szimpla LED-kijelző is, amiről szintén leolvasható minden fontosabb adat. A NAVEE N65 elektromos roller most 509 eurós áron (~201 800 Ft) rendelhető a Tomtop jóvoltából, amennyiben használjuk az FFP4495 kupont a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

NAVEE S65

A koncepció nagyjából ugyanaz, összehajtható kivitel, 10 hüvelykes kerekek, az alumínium-ötvözet váz teherbírása 120 kg. Az első és hátsó felfüggesztési rendszernek köszönhetően pedig még az egyenetlenebb talajon is kényelmes lesz a haladás. Az elektromos roller váza IPX5 minősítésnek megfelelő, vagyis a masina megbirkózik a legtöbb időjárási körülménnyel. A roller belsejében szolgálatot teljesítő motor 500 wattos teljesítményre képes, a leggyorsabb haladási sebesség 25 km/óra. A hátsó tárcsafék, a beépített képernyő, illetve a világítás ezúttal sem hiányzik.

A roller ugyanúgy kompatibilis a Go Navee alkalmazással, mint a másik modell, a segítségével Bluetooth kapcsolaton keresztül képesek vagyunk a roller vezérlésére és a fontosabb információk megtekintésére. Az S65 hatótávolsága szintén 65 km.

A NAVEE S65 egyébként szinte teljesen megegyezik a nemrég debütált Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra nevű modellel, ami 480 ezer Ft-ba fog nálunk kerülni.

NAVEE S65 elektromos roller most 769 euróért (~304 850 Ft) rendelhető a Tomtop webáruházából, ha felhasználjuk az FFP4888 kupont. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid