Roborock S8 bevezető akció: extra erős robotporszívó vibrációs felmosással

0

Mától online forgalmazásban is elérhető a Roborock S8 robotporszívó, amely a korábbi Roborock S7 továbbfejlesztett változata. A háromdimenziós feltérképezés, az extra nagy szívóerő, valamint a dupla gumikefe miatt a kisállatot tartóknak a készülék szinte kötelező vétel, de bárki jó hasznát láthatja, aki a lehető legkevesebbet szeretne takarítással foglalkozni, ám a tisztaságot szereti. A robotporszívót a Geekmaxi webáruházán keresztül lehet beszerezni kedvezményes bevezető áron.

A Roborock S8 robotporszívó most 549 eurós áron rendelhető a Geekmaxi jóvoltából, ami nagyjából 216 500 forintot jelent. Az első 100 megrendelő még ajándékot is kap. A készüléket európai raktárból kézbesítik, tehát mentesülünk az extra költségek és a hosszúra nyúló szállítási idők alól egyaránt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Roborock S8 bemutató

Az S8 a robotporszívók között egészen extrém szívóteljesítménnyel bír, ami számszerűsítve 6000 Pa-t jelent.

A fejlesztett HyperForce szívórendszer a szennyeződések maradéktalan eltávolításával kecsegtet, a kisállattartók számára viszont a DuoRoller Brush kettős gumikefe lesz igazán hasznos.

A dupla kefe hatékonyan és gyorsan söpri el a hajat és az állati eredetű szőrt, amiből így nem marad semmi a robotporszívó nyomában.

A robotporszívó egy úgynevezett VibraRise felmosórendszerrel is fel lett szerelve, ami ultrahangos rezgéstechnológiát alkalmazva dörzsöli a tisztítandó felületet 3000 alkalommal percenként.

Külön üzemmód szavatolja a szőnyegek tisztaságát, a kárpitok érzékelésekor a mop modul 5 milliméterrel megemelkedi, így nem lesznek vizesek.

Persze a nagy szívóerő és a fejlett felmosás-funkció nem érne semmit, ha a robotporszívó nem volna felszerelve egy hasonlóan fejlett LiDAR navigációs rendszerrel, amely képes részletes, háromdimenziós térképeket készíteni a robotporszívó környezetéről, ezáltal meghatározhat egy optimális takarítási útvonalat.

A Roborock S8 azt is érzékeli, hogy hol vannak azok a helyek a lakásban, ahol elakadhat, így akár no-go zónákat is javasolhat a felhasználó számára. Az S8 vezérléséhez van egy applikáció is, ebben mi is beállíthatunk a takarítás alól mentesített területeket, illetve láthatatlan falakat, időzíteni lehet a kis gép munkáját, és a többi. A Roborock S8 400 milliliteres por-, valamint 300 milliliteres víztartállyal van felszerelve.

A Roborock S8 egy töltéssel nagyjából 180 percet üzemelhet, ennyi idő alatt a gyártói ígéret szerint megtisztítható egy akár 300 négyzetméteres terület is.

A robotporszívó töltése nagyjából 6 órát vesz igénybe, a készülék alacsony töltöttség esetén képes automatikusan visszatérni a dokkolóra, majd az elvesztett energiák pótlását követően ott folytatja munkáját, ahol abbahagyta. A töltéshez kiválaszthatunk csúcsidőn kívüli időpontokat, így takarékoskodhatunk az elektromos energiával.

Szerencsére a kis gépezet nem fog bennünket az őrületbe kergetni takarítás közben, a maximális zajkibocsátása ugyanis legfeljebb 68 decibel kiegyensúlyozott üzemmódban.

A Roborock S8 robotporszívó most 549 eurós áron rendelhető a Geekmaxi jóvoltából, ami nagyjából 216 500 forintot jelent. Az első 100 megrendelő még ajándékot is kap. A készüléket európai raktárból kézbesítik, tehát mentesülünk az extra költségek és a hosszúra nyúló szállítási idők alól egyaránt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A Geekmaxi most egy vezeték nélküli Roborock száraz-nedves porszívót is kedvezményes áron kínál. A Roborock Dyad Pro nagyon durva 17000 Pa-s szívóerővel büszkélkedhet egyebek mellett. A készülék most 399 eurós áron (~157 300 Ft) rendelhető, amennyiben használjuk a 8USXPI4H kupont, a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid