Fotókon pózol a Google Pixel 7a

0

A Google-termékek esetén már meg is lepődnénk, ha nem szivárogna ki egy rakat információ és mindenféle képanyag még jóval a bejelentés előtt. Most éppen a Pixel 7a, a gyártó soron következő középkategóriás okostelefonja jutott erre a sorsra, amiről rengeteg kép került elő a közelmúltban, illetve már nagyjából tudjuk, hogy milyen hardveres összetevőkből építkezik majd a készülék.

A kiszivárgott képek két adagban érkeztek, kezdjük az első kettővel, amelyek a lehetséges specifikációkkal együtt váltak közkincsé.

A fotókat publikáló bennfentes szerint a Google Pixel 7a egy 6,1 hüvelykes, 1080p+ felbontású, 90 Hz-es OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek takarásában Tensor G2 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ez ugyanaz a chipset, ami a tavalyi zászlóshajók burkolata alatt zakatol. A hardver mellé UFS 3.1 szabványú háttértárat szerelnek.

Az okostelefon hátoldalán 64 megapixeles elsődleges képrögzítő foglal majd helyet, belsejében Sony IMX787 érzékelővel, mellette pedig egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű modul lesz. Utóbbi valószínűleg egy jóval fejlettebb konstrukció ahhoz képest, amit a Pixel 6a esetében alkalmaztak. A készülék mindezeken kívül állítólag támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, igaz, legfeljebb 5 wattos sebességgel.

A második csapat képpel érkezett az információ, mely szerint az operatív memória 8 GB lesz, egyébként Samsung által gyártott LPDDR5 RAM modulokról van szó. A 128 GB-os háttértárak pedig az SK Hynix/Micron műhelyéből érkeznek majd. Ezeken a képeken már jól látható a USB-C csatlakozó, illetve a hálózati kártya foglalata is.

A fenti jellemzők alapján a Google Pixel 7a egy sokoldalú, szinte minden igényt kielégítő, felső-középkategóriás okostelefon lesz. A sikerhez már csak az hiányzik, hogy a mobil dobozára barátságos vételár kerüljön. A Google Pixel 7a várhatóan az idei I/O konferencián mutatkozik be a nagyérdemű előtt.

Forrás: GSMArena és GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid