Május 10-én tartják a Google idei fejlesztői konferenciáját

0

A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai nyilvánosságra hozta, hogy a vállalat éves fejlesztői I/O konferenciáját május 10-én tartják. Az esemény a szokásos helyszínen, a kaliforniai Mountain View városában, a Shoreline Amphitheatre épületében kerül megrendezésre.

A rendezvény egyik különlegessége az lesz, hogy négy év után ez az első olyan I/O konferencia, amelyen személyesen is részt lehet majd venni, de a távollévők sem maradnak le semmiről, hiszen a történéseket élőben követhetik az érdeklődők. Számunkra miért érdekes ez az esemény?

Egyfelől számítani lehet arra, hogy az Android 14 bétájának részleteit a nagyérdemű elő tárják, mivel két fejlesztői előzetes már megjelent. Másfelől, ami a hardveres bejelentéseket illeti, talán hallani fogunk a Google régóta pletykát hajlítható Pixel mobiljáról, a gyártó új táblagépéről, ami még okoshangszóró/kijelző gyanánt is megállja a helyét, illetve a cég vezeték nélküli fülese, a Pixel Buds Pro új kiadásáról is.

Google Pixel Fold – előzetes render

A mesterséges intelligencia és a chatbotok terjedése is központi téma lehet az eseményen, amely után talán élesben elindítják a Bard nevű szolgáltatást, ami a ChatGPT kihívója lesz. A dátum tehát május 10-e, készüljetek, mert sok Androiddal és Pixel készülékekkel kapcsolatos érdekességre lehet számítani!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid