5 évig kap szoftveres támogatást a OnePlus 11

0

A OnePlus kínai részlegének elnöke, Lie Jie nemrég megerősítette, hogy a OnePlus 11, az Ace 2 és az Ace 2V modellek 4 Android főverziót, valamint 5 évig tartó biztonsági foltozást fognak kapni. Amennyiben a gyártó kitart a nagyvonalú ígérete mellett, a OnePlus 11 még Android 17-re is frissülni fog. 

A OnePlus mostantól olyan cégekkel játszik egy ligában, mint a Samsung vagy a Google, ezek a gyártók kínálják a leghosszabb szoftveres támogatást az Android rendszerű zászlóshajóik számára. A OnePlus sem volt sokkal lemaradva tőlük, de ez már tényleg egy új szint.

OnePlus 11

Arról mondjuk nem szabad megfeledkezni, hogy a kijelentés a OnePlus kínai szárnyának elnökétől származik, vagyis egyelőre csak a helyi piacon forgalmazott készülékekre érvényes. A globális modellekkel kapcsolatban még nem hangzott el ugyanez a nyilatkozat. Valószínűleg a nemzetközi piacra szánt variánsok is megkapják a hosszú távú támogatást, de egy megerősítés megnyugtatná a lelkünket.

A gyártó kínai részlegének elnöke szerint a több, mint négy évig tartó szoftveres támogatás nagyjából 15 millió dollárjába fog kerülni a cégnek, ami valóban nem csekély elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot. Remélhetőleg hamarosan a globális variánsok esetében is megtörténik a bejelentés, ami tovább fokozná a OnePlus mobilok hozzáadott értékét és a vásárlók márkahűségét a cég termékei iránt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid