Európában is megjelenhet a Xiaomi 13 Ultra

0

Tavaly debütált a Xiaomi 12S Ultra, de a kínai gyártó legjobban felszerelt, túlzás nélkül legmenőbb kamerás okostelefonja nem jutott ki a nemzetközi piacokra, talán a chiphiány miatt, ami nem tette lehetővé a szélesebb körű bevezetést. Azóta a helyzet változott valamelyest, és állítólag a Xiaomi vezetői is elérkezettnek látják az időt arra, hogy a következő Ultra modellt még többen a birtokukba vehessék.

Természetesen immáron a Xiaomi 13 Ultráról van szó, ami a legfrissebb szóbeszédek szerint Kínán kívül is meg fog jelenni, valószínűleg sokak örömére. A hírek forrása egy megbízhatóságát korábban már többször bizonyító forrás, mégpedig Ice Universe személyesen, aki a Twitteren kezdte el terjeszteni értesüléseit. Állítása szerint míg a Xiaomi 13 Ultrát várók örülhetnek, addig az Oppo Find X6 Pro nem fog kijutni Kína határain kívülre, ami már egy kevésbé pozitív csengésű hír.

A Xiaomi 13 Ultra egy fotózásra kiélezett, minden földi jóval megpakolt zászlóshajó lesz, ami a Xiaomi 13 modellek debütálását követően, valamikor később jelenhet meg. Amit eddig tudunk, az alapján a készülék hátuljára egy 1 hüvelykes, Sony IMX989 szenzorral szerelt elsődleges képrögzítő egység kerülhet, ugyanaz, ami már bizonyított a 12S Ultra esetében. Nyilván a belsejében prémium hardver zakatol majd, számítani lehet a legerősebb Snapdragon chipsetre.

Xiaomi 12S Ultra – hiába vártuk

Ami újdonság lehet, az egy fejlettebb kamerastabilizáció, mely videók készítésekor emelheti a felvételek minőségét. Összesen négy modul kerül a telefon hátoldalára, ezek mindegyike rendelkezni fog fázisdetekciós autofókusszal, illetve egy dToF szenzor is rendelkezésre áll majd. A kamerarendszer vélhetően most is egy kör alakú kiépítést kap.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid