5 GB ingyen netet ad a Telenor, így tudod aktiválni!

0

A Telenor többféle mobilnetes promócióval is készült a nyárra, jól járnak a számlás és a kártyás ügyfelek, valamint az új szolgáltatást megrendelők is.

A számlás előfizetéssel rendelkezők ajándékba kapnak 5 GB extra adatkeretet, ami augusztus végéig használható fel. Ezt a MyTelenor alkalmazásban lehet igényelni nagyon egyszerűen, csak belépsz az appba a telefonszámoddal (ha eddig nem tetted volna meg), és már egyből a főoldalon meg is jelenik az akció (Ajándék 5 GB adat a nyárra!). Kattints a “Részletek” gombra, utána aktiválni tudod a promóciót a “Tovább”-ra bökve.

Az ajándék extra adat nem csak belföldön, hanem az EU-ban is felhasználható (1-es roaming zóna).

Azok pedig, akik szeptember 5-ig lakossági vagy kisvállalati Blue+ XS, S, M, vagy L tarifára kötnek előfizetést hűségszerződéssel, a Telenor az év végéig megduplázza a csomagban foglalt mobilnetes adatmennyiséget. A duplázás ráadásul nem csak belföldön, hanem az EU nagy részén is érvényes (1-es roaming zóna).

A kártyás ügyfelekre is gondoltak, ugyanis azok, akik aktív 2in1 perc+net csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkeznek, dupla adatkeretet kapnak. Ez is a MyTelenor appon keresztül aktiválható, mégpedig augusztus 31-ig, és az aktiválástól számított két hónapig él a duplázás.

Forrás: Telenor

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid