Ezek most a legerősebb mobilok az AnTuTu friss toplistája szerint

0

Az AnTuTu az egyik, ha nem a legnépszerűbb szintetikus tesztalkalmazás, ami az okostelefonok teljesítményét, sebességét méri, valamint rangsorolja. Bár nyilván egy benchmark eredmény nem feltétlenül ad választ arra, hogy egy mobil mennyire jól használható, azért sok fontos tanulságot le lehet vonni egy ilyen applikáció futtatása után. Az alábbiakban a júniusi legjobbak következnek, köztük egy olyan márkával, amelynek korábban még egyetlen modellje sem tette tiszteletét a 10 leggyorsabb okostelefon között.

Nem fogjuk úgy csinálni, mint a valóságshowkban, hogy a végletekig húzzuk az idegeket, egyből kezdünk a bajnokkal, ami most is egy ázsiai készülék lett, sőt, ugyanaz, mint előző hónapban. Igen, a nyertes a Nubia Red Magic 3, amit gamerek számára alkottak, és amely elsőként kapott 8K videófelvételre képes hátlapi kamerát, valamint aktív hűtést. Nagyon kevéssel marad el tőle a Xiaomi által alkotott, szintén a játékos kedvűeknek szánt Black Shark 2, ami lelkileg feldolgozható áron kínál masszív hardvert. A harmadik helyen szintén Xiaomi mobil található, a Mi 9 Explorer Edition, ami egy ízig-vérig prémium ajánlat.

A bajnok

Úgy látszik, a Xiaomi telefonok teljesen átvették a hatalmat az AnTuTu listája felett, hiszen a negyedik helyen a jelenlegi “mainstream” zászlóshajó virít, vagyis a Xiaomi Mi 9, amelybe tényleg belepakolták a szükséges hardveres erőt, ami egy ilyen előkelő helyezéshez szükséges. A Mi 9 nem üldögélhet nyugodtan a babérjain, mert a nyomában ott liheg egy másik kiváló készülék, a OnePlus 7 Pro, ami az idei év egyik legjobb ajánlata azoknak, akik prémium jellemzőket akarnak, de még mindig nem szeretnének csődbe menni emiatt. Oké, ez a mobil már némileg drágább, mint a korábbi OnePlus telefonok, de annyival többet is ad, szóval abszolút megéri a rááldozott garasokat.

A OnePlus 7 Pro mögött a Meizu évfordulós csúcstelefonja, a Meizu 16s található a listán, jelezve, hogy az eredetileg médialejátszókkal házaló kínai cég mennyire otthon van a mobilok tervezésében is. Ezután ismét OnePlus mobil következik, ezúttal a 7-es, ami kiváló alternatíva a Pro variáns mellett azoknak, akik “jóárasított” csúcshardvert szeretnének. És eljött az idő, hogy meleg szívvel üdvözöljünk egy Redmi készüléket a nagyágyúk között, erre ugyanis még nem volt példa. A Redmi K20 Próban ugyanúgy 2019-es csúcskategóriás mobilprocesszor dolgozik, így a nyolcadik hely teljesen megérdemelt. A listát pedig Samsung mobilok zárják, a Galaxy S10+ brutális számítási ereje a kilencedik, míg a Samsung Galaxy S10 sebessége egy tizedik helyet hozott össze a koreai mobiloknak. Apró megjegyzés: ezek nem az Exynos procival szerelt változatok, és többet inkább nem is mondanánk, jobb a békesség. Ti használjátok valamelyiket ezek közül a telefonok közül? Egyetértetek az itt látható eredményekkel a személyes tapasztalatok alapján? Súgjátok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid