5 perc alatt 50%-ra tölthető a Nubia Red Magic 6 Pro aksija

0

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Nubia hamarosan bemutatja a következő gamereknek szánt okostelefonját, a Red Magic 6-ot, amivel már tavaly óta kecsegtetik a rajongókat. Igazából nem is egy, hanem két készülék érkezik majd, az alapváltozat mellett debütál egy Pro variáns is, amit elképesztően gyorsan lehet majd újratölteni, ráadásul a szükséges töltőfej is ott lesz a dobozban.

A brand vezérigazgatója, Ni Fei megerősítette, hogy a Red Magic 6 Pro támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltési technológiát, és azt is hozzátette, hogy a szükséges adapter ott lesz a készülék dobozában. A gamer okostelefon által támogatott töltési megoldás tényleg nem semmi, mert mindössze öt perc leforgása alatt 50 százalékra képes emelni teljes lemerültségből a telefon burkolata alatt található 4500 mAh kapacitású akkumulátor töltöttségét.

A rangos úriember azt is hozzátette, hogy amíg más vállalatok vagy kifelejtik a töltőt a telefon dobozából, vagy valami jóval lassabban működő opciót csomagolnak mellé, egyáltalán nem ez lesz a helyzet a Red Magic 6 Pro esetében. A töltőfej egy tipikus GaN konstrukció lesz, ami könnyebb, kisebb, illetve sokkal hatékonyabb, és természetesen az USB-C kábel sem marad majd el. Az ügyvezető ismertette azt is, hogy milyen óvintézkedéseket eszközölt csapata, hogy a telefon ne melegedjen túl, és a villámgyors töltési metódus még véletlenül se tehessen kárt a telepben.

A bemutató teasere

A technológia részét képezi egy grafitlap, ami magát a gyorstöltést segíti, valamint egy elektrolitlap, amely kinetikus energia alkalmazása révén sokkal sebesebben osztja szét a feszültséget a gamer mobil belsejében. A telefon borítása alatt az akkumulátor megerősített burkolatot kapott, így meghibásodás esetén sem eshet kár a mobil többi komponensében. A Nubia Red Magic 6 és a Pro kiadás bemutatójára március 4-én kerül sor Kínában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid