Ezt a 10 mobilt vásárolták a legtöbben 2020-ban

0

Kijött az egyik legérdekesebb 2020-ra vonatkozó toplista, ami nem másról szól, mint hogy melyik volt az a 10 okostelefon, amikből a legtöbb fogyott a tavalyi évben.

Az alábbi táblázatban egymás mellett láthatók a 2020-as és a 2019-es év legtöbbet eladott készülékei, és egészen hasonló tendenciákat lehet felfedezni. Tavaly három Apple telefon végzett az élen, ami nem túl meglepő, hiszen az almás gyártó stabilan tud nagy eladási számokat produkálni, és viszonylag kevés modelljük van.

Ha az Android rendszerű telefonokat nézzük, akkor a legtöbb a Galaxy A51-ből fogyott, 23 milliónál is nagyobb darabszámban talált gazdára a Samsung középkategórás készüléke. Az olcsóbb Galaxy A21s szintén nagyon népszerű lett, mint ahogy a belépőszintű Galaxy A01 is. A listára felfért még a Galaxy A11, amit egy Xiaomi telefon követ, név szerint a Redmi Note 9 Pro. Utóbbiból 15 millió darab fogyott, ami azért elég szép eredmény, főleg úgy, hogy a kínai gyártó több hasonló tudású modellel képviselteti magát a piacon, így megoszlanak az eladások.

Ez is érdekelhet:

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid