Jön a Snapdragon 855-tel szerelt, 5G-s Xiaomi Mi MIX 3

0

A China Mobile Kína egyik legnagyobb szolgáltatója, és most tartotta az éves konferenciáját, amelyet az üzleti partnereinek dedikált. Nem meglepő módon a Xiaomi is egyike ezeknek a szövetségeseknek, és a rendezvény keretein belül demóztak egy Mi MIX 3 készüléket, mégpedig 5G modemmel.

Az átszabott modell belsejében egy vadonatúj Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet volt, amelynek X50 modeme révén vált lehetségessé az új hálózati szabvány használata.

A Xiaomi Mi MIX 3 5G egyszerre profitál a nemrég bemutatott Qualcomm lapkakészlet új generációs modeméből, és egy spéci antennarendszerből, ami a telefonhoz készült. A kettő segítségével az eszköz képes elérni a 2 Gbps-os letöltési sebességet. A demonstráció ideje alatt a telefon állítólag gond nélkül és villámgyorsan csatlakozott az 5G hálózatra, weboldalakat nyitott meg, és online videókat is lejátszott.

A készülék formaterve és hardveres összeállítása a már említetteken kívül nem fog változni, tehát marad a szétcsúsztatható kialakítás, és a többi már ismert jellemző. A Xiaomi a közönségnek elárulta, hogy a fejlesztés már 2016 elején megkezdődött, a végleges kiépítés felől pedig 2017-ben döntöttek. A ráncfelvarrt mobil további tesztelése a China Mobile közreműködésével zajlik majd, a készüléket pedig a következő év első negyedében piacra is dobják. A legjobb hír pedig az, hogy elvileg Európában is kapható lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid