5G modemmel is megjelent a Redmi Pad Pro

0

Áprilisban debütált a Redmi Pad Pro táblagép, amelynek belsejében Snapdragon 7s Gen 2 lapkakészlet teljesít szolgálatot. Ez a chipset rendelkezik 5G modemmel, de a tavasszal bemutatott készülék semmilyen mobilkapcsolati lehetőséget nem támogatott. Most viszont érkezett egy új változat 5G támogatással és duál SIM foglalattal.

Az új változat lényegében ugyanazokat a jellemzőket kínálja, mint a Wi-Fi Only modell, vagyis 12,1 hüvelykes IPS LCD megjelenítőt 2560 x 1600 pixel felbontással és 120 Hz-es képfrissítési rátával. A megjelenítő karcok elleni védelmét Gorilla Glass 3 biztosítja, a panel maximális fényereje elérheti a 600 nitet is. A készülék hátoldalán két kör látható, az egyikben a 8 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, a másik pedig a LED villanóé.

Az előlapi kamera szintén 8 megapixeles, bár ezt fotózás helyett valószínűleg inkább videóhívásokra fogja használni az új tulajdonos. A tablet belsejében továbbra is Snapdragon 7s Gen 2 lapkakészlet teljesít szolgálatot, a szoftveres frontot pedig Android 14 alapokon nyugvó HyperOS tartja. Az energiaellátás feladatát egy 10 000 mAh kapacitású akkumulátor végzi, a telepet legfeljebb 33 wattal lehet tölteni. Mindezeken kívül a készülék négy hangszóróval, két mikrofonnal és egy micro SD foglalattal is fel lett szerelve.

A Redmi Pad Pro 5G 6/128 GB-os változata 98 ezer forintnak megfelelő helyi valutáért kapható. A másik, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral felvértezett konfigurációt pedig 121 ezer forinttal azonos értékű jüanért lehet beszerezni. A tablet már kapható Kínában, ahol egyelőre csak sötétszürke árnyalatban kínálják, de a Xiaomi vezérigazgatója megígért két dolgot. Az egyik a globális forgalmazás, a másik pedig az, hogy amikor erre sor kerül, már többféle színben is be lehet majd szerezni a tabletet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid