Hétfőtől 3 hónapig ingyen adja az 5G-t a Telekom

0

A Telekomnál alapesetben feláras az 5G a legtöbb ügyfélnek, az alap havidíjon felül havonta 1600 Ft-os plusz összegért lehet használni a legújabb hálózati technológiát (kivéve a korlátlan adatkerettel rendelkezők). Hétfőtől azonban egy jó ideig eltekintenek a plusz díjtól.

A Telekom akciót hirdetett, június 3-tól szeptember 15-ig, vagyis több, mint 3 hónapon keresztül minden ügyfél “ingyenesen” használhatja az 5G-t. Ez sajnos nem jár adatkeret növeléssel, továbbra is annyit netezhetünk, amennyi a csomagunkba van foglalva, de legalább nem kérnek extra díjat azért, hogy felcsatlakozhassunk az 5G hálózatokra.

Magyarul marad mindenkinek a meglévő adatkerete, csak éppen azt lehasználhatja 5G-vel is. Más szolgáltatóknál mondjuk eddig sem kellett felárat fizetni, úgyhogy csak bízni tudunk benne, hogy a Telekom előbb-utóbb teljesen kivezeti az 5G plusz díját.

Fontos tudnivaló, hogy a “díjmentes 5G opció” nevű extra valószínűleg nem aktiválódik magától, a mobilos appon vagy a Telekom webes felületén lehet kérni a fiókunknál. Az akció nem csak az előfizetéses, hanem a feltöltőkártyás ügyfelekre is vonatkozik.

Az pedig magától értetődő, hogy 5G-képes készülékkel lehet csak kihasználni a lehetőséget, és csak olyan területen, ahol van elérhető 5G hálózat.

Forrás: HWSW

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid