6 éves a Geekbuying, nagy leárazások és kuponakciók

0

Rengeteg akcióval kedveskedik a Geekbuying az évfordulójának alkalmából, és a kuponokon kívül akár egy Xiaomi Mi Mix 2S-t, vagy vásárlási utalványt is nyerhetünk.

Frissítés: újabb akciók a szülinap alkalmából:

Az évfordulók mindig fontosak, és ez a Geekbuying esetében sincs máshogy, hiszen a 6. születésnap alkalmából akár 70%-os kedvezményt is ki lehet fogni. Az akciós időszak több napon keresztül tart, és folyamatosan várhatóak majd újabb és újabb leértékelések. Részletek ezen a linken.

Néhány érdekesebb akció:

  • Xiaomi Mi WiFi 3 router – 29.99 dollár
  • Ramsta S600 480GB SSD – 79.99 dollár
  • Xiaomi Huami Amazfit Stratos okosóra – 189.99 dollár
  • Xiaomi Mijia lézerprojektor – 1859 dollár
  • Xiaomi 7.1 gamer fejhallgató – 75.99 dollár

A vásárlók között utólag kisorsolnak majd egy Xiaomi Mi Mix 2s mobilt, és 10.000 dollár értékű utalványt is. Amennyiben 60 dollár felett vásároltok, akkor a JEYDHTHL kuponkóddal 6 dolláros kedvezményt kaphattok (200 db kupon/nap).

Érdekes termék a Kardas Tone Board, ami egy audiofil DAC, amelyet június 10-ig akár 89 dolláros árontudunk beszerezni. Ehhez még kell egy Khadas alaplap is, mely a már jól ismert Raspberry Pi-hez hasonló programozható kütyü. Erre több rendszer is elérhető (Android, Ubuntu stb.), így a lehetőség határtalanok. Részletek és rendelés ezen a linken.

A másik akció a mini PC-kről szól, és rengeteg típus érhető el, az olcsóbb típusoktól kezdve a gamereknek tervezett erőgépeken át. A Vorke V6 pl. Core I7 processzorral és GTX 960 VGA-val szerelve 449 dollárért rendelhető, ráadásul EU raktárból. A teljes kínálatot ezen a linken találjátok.

Ezen kívül is rengeteg kupon tettek elérhetővé. Olyan termékekre kaphatunk kedvezményt, mint a Huawei P20 Pro, a Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő, OnePlus 6 stb. A teljes kuponos kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid