6 GB RAM-mal szerelt Huawei Mate 9 bukkant fel

0

A Huawei Mate 9 a nagy kijelzős okostelefonok rajongói számára legalább annyira vonzó ajánlat lehet, mint akármelyik hasonló kategóriájú Samsung, netán Apple készülék. A meggyőző akkumulátor kapacitás, illetve a Leica által fémjelzett duál hátlapi kamera mind-mind sokat hozzátesznek ahhoz, hogy a telefon sikeres legyen. A legújabb hír az, hogy egy még erőteljesebb kiszerelés jön, amelynek többek között jóval több rendszermemóriája van.

Eddig kétféle változat létezett, az egyik volt a nemzetközi piacra szánt MHA-L29, illetve a kifejezetten kínai értékesítésre gyártott MHA-09. Mindkettő belsejében 4 GB RAM dolgozott, ami még véletlenül sem nevezhető kevésnek, de az ázsiai vállalat most megemelte a licitet. A legújabb variáns burkolata alá a nyolcmagos házon belül készített processzor mellé 6 GB operatív memória, valamint 128 GB belső tárhely került.

Tévedés ne essék, ez nem a Mate 9 Pro, hanem a megszokott 5.9 colos, nem hajlított megjelenítővel ellátott „alap” mobil, a 4000 milliamperórás akkumulátorral, valamint az EMUI 5.0 felülettel öltöztetett Android 7.0 Nougat rendszerrel. Az új változat körülbelül 800 dollárba kerül különféle kínai üzletekben, de Európában jóval magasabb áron juthat majd el.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid