6,66 colos 4K kijelzővel jöhet a Samsung Galaxy Note 10

0

Bár egyelőre még a Galaxy S10 modelleket és a Samsung hajlítható telefonját várjuk, most érkezett néhány érdekes információmorzsa a Galaxy Note 10-ről, ami a gyártó legfejlettebb 2019-es mobilja lehet.

A 2009-ben megjelent HTC HD2 akkoriban óriásinak számított a maga 4,3 colos kijelzőjével, és sokan azt gondolták, hogy ennél már nem is jöhet nagyobb telefon. Aztán a Samsung Note szériája áttörte az 5 colos határt, és azóta folyamatosan nőnek a mobilos képernyők. Az aktuális zászlóshajó, vagyis a Note 9 egy 6,4 colos kijelzővel bír, ami tekintélyes, de az utód még ennél is nagyobb lesz. A dél-koreai média szerint a jövőre érkező Galaxy Note 10 egy 6,66 colos megjelenítőt kap, és nem mellesleg ez lesz a gyártó első 4K felbontású mobilja.

A Note 10 fejlesztése egyébként “DaVinci” kódnév alatt fut, és úgy néz ki, hogy a készüléket a Snapdragon 8150 vagy az Exynos 9820 hajtja majd régiótól függően. A hátlapon minden bizonnyal tripla kamera lesz, és 5G támogatásra is számítunk. Ennél többet egyelőre sajnos nem lehet tudni, de még messze a bemutató, hiszen csak valamikor augusztus környékén várható a készülék hivatalos debütálása.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid