Tesztelték a Xiaomi Mi MIX 3 slider mechanizmusának tartósságát – íme az eredmény

0

Nincs abban semmi meglepő, ha egy gyártó a portékáját az egekig magasztalja, bizonygatva annak minőségét, tartósságát. A Xiaomi Mi MIX 3 kapcsán az egyik legfontosabb kérdés, vajon ez a slider kialakítás mennyire lehet időtálló, és persze a manufaktúra mindenkit biztosít, hogy nagyon is az. Állítólag 300 000 nyitást simán kibír, ami remekül hangzik, de ezt ugyebár maga a gyártó mondja. Mi lesz akkor, ha egy független forrás jár utána ennek az állításnak?

A kínai média utánajárt a kérdésnek, és végül meglepő eredményre jutottak tesztelés közben. A Xiaomi Mi MIX 3 az említettnél jóval több csúsztatást is képes elviselni anélkül, hogy a konstrukció felmondaná a szolgálatot. A Digital Tail csapata feltöltött egy videót a Weibo-oldalára, amelyen azt látni, ahogy egy spéci gép a Xiaomi mobiljának mechanizmusát tesz próbára.

Hihetetlen, de a kiépítés 600 000 nyitást és összecsukást is kibírt, ami a Xiaomi által vállalt mennyiség kétszerese. Az igazán meggyőző pedig az egészben az, hogy miután a megmérettetés véget ért, a telefon tökéletesen működőképes maradt, tehát ennél akár jóval többre is képes lehet.

Manapság csak néhány kiváltságos ember képes félévente vagy évente cserélni felsőkategóriás okostelefonját, és ez teljesen rendben is van. Egyrészt nincs mindenkinek erre pénze, másrészt, ami tökéletesen funkcionál, az ugyan miért váltanánk le? Szóval ha eddig azért nem mertél beszerezni egy Xiaomi Mi MIX 3 készüléket, mert aggódtál annak tartóssága miatt, talán érdemes elengedni ebbéli aggályaid. Titeket meggyőzött ez a videó, vagy netán továbbra is ódzkodtok a slider telefonoktól? Mondjátok el a véleményetek egy hozzászólásban!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid