7 napos villámvásár a Geekbuying oldalán

0

Újabb hét, és újabb akciós napok a Geekbuying jóvoltából, melyben a szórakozásé a főszerep, így rengeteg TV okosító és apróbb kütyü érhető el kedvező áron.

Az Geekbuying akciója szombat estig tart (18-ig), és ha megtetszik valami, akkor ne sokat gondolkozzatok rajta, mivel szinte mindenből limitált mennyiség áll rendelkezésre az akciós áron, már a cikk írásának pillanatában is van, amiből csak pár darab maradt. A teljes kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg.

A jó hír, hogy szinte minden elérhető EU raktárból, így további költségek sem terhelik a rendelést. Ha olyat találtok, amit Kínából lehet rendelni, és a végösszeg 43 dollár felett van, akkor ne felejtsétek a vámmentes szállítást a további költségek elkerülése miatt. Akad néhány általános kupon is, amelyek összeghatárhoz vannak kötve, így egy bizonyos összegű rendelés felett ezzel is spórolhattok néhány dolcsit.

Mivel főleg az EU raktárak termékeire fókuszálnak, így külön a zászlókra kattintva tudjátok átnézni a lengyel, olasz, spanyol és német raktárak termékeit. A kínálatban található minden mi szem szájnak ingere, és a 40 dolláros TV okosítóktól egészen az 500 dolláros, játékra is alkalmas mini PC-kig terjed a készlet.

Íme néhány Androidos TV okosító/médialejátszó:

Említés érdemelnek még a következő  termékek is:

A teljes kínálatot ezen a linken találjátok.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid