Nyereményjáték: kisorsolunk egy BlitzWolf BW-SDB2 soundbart

0

A múltkori játék nagy sikerére való tekintettel itt az újabb lehetőség arra, hogy nyerjetek valamit! Ráadásul nem is akármilyen terméket sorsolunk ki köztetek, hanem az BlitzWolf legújabb, második generációs hangprojektorát, ami kiváló hangzással és prémium minőséggel kecsegtet. (Frissítés: vége a játéknak, és kisorsoltuk a nyertest!)

A teméket ezúttal is a Banggood webáruház biztosítja. A játékhoz görgess a cikk végére, de előbb röviden bemutatom a nyereményt!

BlitzWolf BW-SDB2 soundbar

A BlitzWolf BW-SDB2 egy 60W-os hangprojektor, amit főként tévékhez ajánlanak. Még a drágább TV-k is általában harmatgyenge beépített hangszóróval bírnak, és egy ilyen kütyüvel nagyban javítható a hangélmény, viszonylag kis költség mellett.

A specifikációkba most nem mennék bele túltozzan, minden fontosabb infót megtalálsz a terméklapon, de azért annyit érdemes megemlíteni, hogy a soundbar képes vezetékes és vezetéknélküli kapcsolatra is, van rajta egy érintőkijelző, rettentően prémium anyaghasználat jellemzi, és összesen 6 darab hangszóró található benne. Jelenleg 129.99 dollárért rendelhető elő, vagyis átszámolva kb. 37.000 Ft-ért. (Az első 200 vásárló nagy kedvezménnyel veheti meg később az ehhez tartozó mélynyomót.)

További részletek az alábbi linken:

A játék menete röviden:

>>Játék<<

Itt tudsz a játékra jelentkezni:

NapiDroid játék – BlitzWolf BW-SDB2 soundbar

Ha esetleg itt nem működne rendesen a beágyazott widget, akkor ezen a linken meg tudod nyitni egy külön oldalon.

Fissítés (2018. 09. 01.): Vége a játéknak, és megtartottuk a sorsolást. A soundbart Bogos Zsolt nyerte, gratulálunk neki!

A BlitzWolf egyébként számos minőségi terméket gyárt (töltők, kábelek, powerbankek, hangszórók), amelyekből nemrég készítettünk egy kis válogatást:

 • A játék időtartama: 2018. 08. 15. 12:00 és 2018. 08. 31. 23:59 között.
 • Nyeremény: 1 db BlitzWolf BW-SDB2 soundbar.
 • Sorsolás ideje és eredményhirdetés: 2018. 09. 01. (szombat)
 • Sorsolás módja: a Gleam.io zárt rendszere segítségével.
 • A nyereményjátékon 18 év felettiek vehetnek részt, illetve 14 és 18 év közöttiek abban az esetben, ha szülői engedélyt kértek, ugyanis a nyertestől el kell majd kérnünk a postacímét.
 • A jelentkezésnél megadott adatokat a Gleam.io rendszere kezeli, mi nem látjuk őket, csak a nyertesét kapjuk meg a játék végén kapcsolatfelvétel céljából. A játék vége után 1 hónappal töröljük az összes résztvevő adatait a Gleam.io oldaláról. Gleam adatvédelmi tájékoztató.
 • A sorsolásról videófelvétel készül, amelyet kérés esetén közzéteszünk.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és Facebookon is közzétesszük, a játékban való részvétellel hozzájárulsz ehhez.
 • A nyereményeket a Banggood webáruház biztosítja és adja postára legkésőbb a játék vége után 1 hónappal. A nyertestől elkérjük a postázási adatait (név, cím, email, telefonszám), és ezeket kizárólag a Banggood webáruháznak adjuk át, hogy postázhassák a nyereményt, semmilyen más célra nem használjuk fel.
 • A nyertest email-ben értesítjük, és amennyiben egy hétig nem kapunk választ, elveszíti a nyereményét, amit újra kisorsolunk a többi résztvevő között.
 • A játékot a Napidroid.hu szervezi, a Facebook semmilyen módon nem vesz részt benne.
 • A játék megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid