Külsős partnerrel készülhet a következő HTC okostelefon

0

A HTC háza táján van ám lekvár rendesen, számát se tudom hány olyan cikket kellett megírnunk, amiben a céget érintő aktuális anyagi válságot tártunk a nagyérdemű elé. Az ilyen fiskális katasztrófák egy idő múlva rányomják a bélyegüket a vállalat üzletpolitikájára, és akár olyan utakra is terelhetik a céget, amelyen azelőtt nem igazán, vagy egyáltalán nem jártak. Úgy látszik, a következő HTC okostelefon már nem is a vállalat gyártósorain fog készülni, ami azért eléggé sötét hír, valljuk be. 

A HTC U12 Life készülékről van amúgy szó, amivel kapcsolatban több kevésbé szimpatikus emészteni való hírrel is szolgált a LlabTooFer elnevezésű szivárogtató. Sajnos ezek a pletykák túlságosan is egybecsengenek a tajvani cég jelenlegi mélyrepülésével ahhoz, hogy ne vegyük őket komolyan. Az első rossz hír az, hogy hiába érkezett most az új Android rendszer, egyelőre be kell érnünk Android 8.1 Oreo-val. Hiába a HTC szoros együttműködése a Google-lel, nem kapunk Android 9.0 Pie-t, sajnos. Az igazi feketeleves azonban csak most következik…

A HTC állítólag egy külsős partnerrel fogja megterveztetni és legyártatni a szóban forgó okostelefont, igaz, egyelőre nem tudni, melyik lehet ez a bizonyos harmadik fél. Ennek oka leginkább abban keresendő, hogy a tajvani cég nemrégiben 1500 dolgozótól kellett, hogy megváljon. Nem gyártósori dolgozókra gondolunk, hanem mérnökökre, dizájnerekre, szóval életfontosságú elméleti szakemberekre, akik a dicső múltban számos csodálatos mobilt álmodtak a tenyereinkbe…

Van némi elképzelésünk, milyen lehet majd a HTC U12 Life. Várhatóan hat colos megjelenítővel fog debütálni 18:9 képaránnyal, 1080×2160 pixeles felbontással, IPS LCD panellel. A képernyő takarásában Qualcomm Snapdragon 636 chipset fog dolgozni 4 GB RAM-mal, valamint egy 64 GB-os belső tárhellyel kiegészítve. A hátlapon egy 16, valamint 5 megapixeles kamerából álló képrögzítő apparátus lesz a szóbeszédek szerint, míg a frontoldalon egy 13 megapixeles egység felel majd a fényképezésért. Az akkumulátor 3600  milliamperórás lesz, ezen felül a készülék megkapja majd a Google Pixel mobilok kéttónusú dizájnját – állítólag.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid