Videón a Xiaomi olcsó csúcsmobilja, ami hamarosan meghódíthatja Európát is

0

Már egy ideje cikkezünk a legolcsóbb európai Snapdragon 845 lapkával szerelt okostelefonról, vagyis a Xiaomi Pocophone F1-ről, ami persze lehet végül POCO F1 névre fog hallgatni, bár ez még kétesélyes. Hogy ne feledkezzetek meg erről az érkezőfélben lévő mobilról, máris szállítunk nektek egy kicsomagolós videót, amin a telefon virít, illetve van egy hivatalosan is megerősített bemutató időpontunk.

A videón lévő kicsomagolás olyan, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva, a telefon mellett láthatjuk milyen lesz a masina doboza, valamint azt is, miféle kiegészítőkkel kedveskedik majd a vásárlók számára a Xiaomi.

Miután a Pocophone F1-et bekapcsolják, láthatjuk a készülékhez alkotott új MIUI felületet is. A mobil elsősorban műanyag felhasználásával készült, megjelenítője 5.99 colos, és IPS LCD technológiát használ. A hátlapon duál kamera van, elől pedig egy szenzorsziget borzolja a kedélyeket, ad otthont a Xiaomi arcfelismerésen alapuló biometrikus eljárásához szükséges alkotóelemeknek.

A Xiaomi megerősítette, hogy a POCO F1 Indiában kerül bemutatásra egy Új-Delhiben augusztus 22-én direkt erre a célra szánt rendezvényen. A Xiaomi újdonsága szerencsére nem csupán ott lesz kapható, hanem nálunk Európában is, ahol állítólag nem lesz nála olcsóbb Qualcomm Snapdragon 845-tel szerelt okostelefon. A további jellemzők között 6 GB RAM, egy 13, valamint 5 megapixeles szenzorokat dolgoztató hátlapi kamerarendszer, egy 20 megapixeles előlapi egység, és egy 4000 milliamperórás akkumulátor található.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid