A 7000mAh-s LEAGOO Power 5 a 7.5W-os vezetéknélküli töltést is támogatni fogja

0

Mostanában egyre több olyan mobil jelenik meg a piacon, amely az átlagnál nagyobb akkumulátor kapacítást és gyorstöltést kínál, és ez nem is véletlen, hiszen egyre nagyobb a felhasználó igény ezekre.

Ezek közül próbál kiemelkedni a Leagoo Power 5 is, amely valós 7000 mAh-s akkumulátorral érkezik, emellett pedig az 5V/5A-es gyorstöltést is támogatja. Mindössze 30 perc alatt akár 35%-ra is feltölthetjük akkumulátorunkat, a 100%-hoz pedig 2.5 óra szükséges. Teljes töltöttséggel akár 4 napig is kibírja majd a hatalmas akku.

A piacon bár sok mobil van már jelen nagyobb teleppel, ezek pont az egyik fontos kényelmi fícsörrel nem rendelkeznek, ami nem más, mint a vezetéknélküli töltés. Ezt egyébként főleg a csúcsmobilok szokták megkapni inkább, mint a Galaxy S9, az iPhone X vagy a Xiaomi Mix 2S.

Szerencsére a Leagoo ezzel is ellátta a  Power 5-öt, ráadásul vezeték nélkül is képes akár 7.5W-tal tölteni. Sajnos azonban a vezetéknélküli töltőt ez esetben is külön kell majd megvásárolnunk, és az áráról egyelőre még nincs információnk.

A Leagoo Power 5 tehát 7000 mAh-s akkumulátorral érkezik majd, ami támogatja az 5V/5A-es gyorstöltést. 5.99 colos, 18:9-es kijelzőt kapunk FHD+ felbontással. A sebességért az MT6763 chip felel, mellé pedig 6GB memória és 64 GB háttértár tartozik majd. Az optikákat a Sony gyártja (hátul 13MP + 5MP-es, elöl pedig 13 MP-es modult kapunk). A készüléken Android 8.1 fog futni a megjelenéskor.

Leagoo Power 5 áprilisban fog megjelenni, és 229 dollárba kerül majd. Amennyiben feliratkozunk a gyártó oldalán, és szerencsésen kisorsolnak minket, akár jelképes 1.99 dollárért is miénk lehet a kütyü.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid