Fotón a Xiaomi gamer telefonja?!

0

Körülbelül két hónappal ezelőtt egy rejtélyes okostelefon tűnt fel a népszerű szintetikus tesztalkalmazás, az AnTuTu adatbázisában, ami a Blackshark kódnevet viseli, és azóta már többször is hallhattunk róla. A Xiaomi gamer telefonját április 13-án mutatják be, és most egy fotó is feltűnt az interneten, amin állítólag a készülék pózol.

Mielőtt még belemerülnénk az itt látható kép elemzésébe, fontos megjegyezni, hogy a fotó autentikussága több mint vitatható, a fenntartásainkat tehát ne vigyük messzire. Amit itt látunk, azt a kínaiak legnagyobb közösségi oldalán, vagyis a Weibón tették közzé. A kissé túlcicomázott hátlapon duál kamerára lehetünk figyelmesek, valamint egy LED villanóra. Az is lehet, hogy nem csak magát a készüléket látjuk, hanem egy olyan különleges tokot/kiegészítőt is, amelyet kifejezetten ehhez a mobilhoz fejlesztettek ki. 

A Blackshark a Xiaomi saját cége, ugyanakkor az anyavállalat logóját sehol nem látni, mindössze egy Razer stílusú zöld “S”  betűnk van. A mostani forrás a képen kívül még azt is megosztotta, hogy az okostelefon OLED megjelenítővel, valamint kijelzőbe szerelt biometrikus érzékelővel fog érkezni.

A bivalyerős hardveren kívül egyelőre nem sok mindent tudni a szóban forgó mobilról, de mivel már kiküldték a meghívókat a hivatalos bemutatóra, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a napokban minden ki fog derülni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid