Újabb Samsung Galaxy mobilok kapják meg az Oreót

0

Most hogy végre minden tavalyi Samsung zászlóshajó elkezdte megkapni az Android Oreo rendszert, a dél-koreai vállalat még több okostelefonját igyekszik ellátni frissítéssel. Az új szoftver miatt a készülékek ismételten átestek egy tanúsítványi eljáráson, amelynek dokumentációjából megtudhattuk, hogy pontosan mely típusok vannak soron.

A Wi-Fi Alliance anyagai alapján a következő Samsung mobilok kapják meg a közeljövőben a frissítést tartalmazó adatcsomagot: Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy A3 (2017).

Egy ilyen dokumentum napvilágra kerülése azt jelzi, hogy a frissítési előkészületek az utolsó stádiumban járnak. Bár egyelőre nem állnak rendelkezésünkre pontos információk arról, mikor indul meg az Oreo eljuttatása a fent taglalt mobilokra, a korábbi pletykák alapján a Galaxy S7 páros tagjai még áprilisban hozzájuthatnak a frissített rendszerhez. A többi készülék valamikor májusban kaphatja meg az update-et.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid