754 ezer Ft-ba kerül ez a spéci Nokia 6500 kiadás

0

A Nokia 6500-t még 2007-ben adták ki, ám most készült belőle egy egészen különleges, és nem mellesleg méregdrága verzió.

A szóban forgó új modellt nem a Nokia készítette, hanem egy Caviar nevű orosz cég, amely különféle luxus telefonok megalkotására specializálódott. A nevükhöz köthető például a Vladimir Putin arany képmásával díszített Nokia 3310 vagy az 1 kg színarannyal felturbózott Samsung Galaxy Note 9. A most kiadott speciális 6500 teljesen új külsőt kapott, és egy viking kardot mintáz, amire a készülék fantázianeve is utal (Viking Ragnar Carbon).

A mobilt hatszög alakú házzal, titán T9 billentyűzettel, karbon kerettel és krokodilbőr hátlappal látták el. Persze ez mind csak a külső, az alap specifikációk nem változtak, vagyis továbbra is egy 2 colos, 320×240 pixeles TFT kijelzőnk, 32 MB RAM-unk, 1 GB tárhelyünk, 830 mAh-s akkumulátorunk és 2 megapixeles kameránk van, a rendszer pedig természetesen Symbian (Series 40).

Egy érdekes mobilról van tehát szó, az ára miatt azonban nem lesz túlzottan elterjedt (meg persze azért sem, mert csak limitált számban gyártják le). Egész pontosan 179.000 rubelt kér érte a Caviar, ami átszámolva nagyjából 754.000 Ft-ra jön ki. Maga a vállalat sem tagadja, hogy a különleges Nokia 6500-t egy státuszszimbólumnak szánják.

Forrás: Caviar

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid