Nem akarod tudni, mennyibe kerül az 1 kiló színarannyal bevont Samsung Galaxy Note 9

0

Tisztázzunk valamit: a Samsung Galaxy Note 9 egyáltalán nem lett olcsó, bár számtalan erénye valamelyest igazságot szolgáltat ennek a messze nem kedvező összegnek. Nálunk a készülék hivatalos ára 334 990 forint lett (az 512 GB-os modell pedig 419 990 Ft), de létezik egy olyan luxuskategóriás változat is, amitől el fogod dobni az agyad…

Alapesetben a Note 9 hátlapja az ötödik generációs Gorilla Glass védelmét élvezi, de a luxustelefonokkal foglalkozó orosz Caviar cég szerint ez egy messzemenően prosztó megoldás. Az igazán igényes telefontulajdonos nem éri be ilyen alantas opciókkal, így a kedvükért egy kilogramm színarannyal vonták be a mobil hátlapját. Igen, jól olvasod, de azért inkább ülj le mert senkinek a kórházi kezelését nem fizetjük… Itt viccnek kérjük szépen helye nincs, de hogy igazán átérezzétek milyen egy VALÓBAN prémium okostelefon, nézzétek meg ezeket a képeket.

A Samsung Galaxy Note 9 Fine Gold Edition csak kívülről lett átalakítva, a Caviar nem szándékozott változatni a mobil burkolata alatt található hardveren. Persze szegénynek lenni nem szégyen, így ha nem forrja egy kilós aranytelcsikre, a Caviar-nak köszönhetően kérheted a Note 9-et aranyozott gravírozással, krokodilbőr hátlappal, és más hasonló luxus opciókban, bár ezek eléggé póriasak, ha őszinték akarunk lenni. Csupán 3000 dollárba kerülnek, ami forintban csak rongyos 830 000-re jön ki.

Ehhez képest a Fine Gold Edition indulóára olyan 60 000 dollár körül alakul, ami 16 és fél millió magyar forint. Bagatell.

Ha szeretnél extra tárhelyet, akkor kérheted az 512 GB-os változatot, ami csupán 1000 dollárral kerül többe. Ezek nem pénzek gyerekek, szerintem én most azonnal rendelek kettőt… Kattints ide, ha téged is elöntött a must have érzés…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid