Friss infók a Sony Xperia 1.1-ről és az Xperia 9-ről

0

Eredetileg az idei MWC expón mutatták volna be az új Sony Xperia telefonokat, de mint tudjátok, a koronavírus miatti fenyegetés okán számos gyártó, köztük a Sony is visszamondta jelenlétét a rangos rendezvényen, amit végül a szervezők el is kaszáltak. Ennek ellenére lesznek új mobilok, online fogják bemutatni őket, és egy szivárogtatónak köszönhetően friss pletykák kerültek napvilágra a készülékekről, elsősorban az Xperia 1.1-ről, aminek állítólag nem mindennapi videós képességei lesznek.

Ha összesíteni szeretnénk, mivel is készül a Sony, akkor említeni kell az új zászlóshajót, az Xperia 5 Plus-t, aztán elvileg kapunk egy középkategóriás telefont is, ami Xperia 9 névre hallgathat, illetve szó van egy bizonyos Xperia 1.1 modellről, róla fogunk most egy kicsit értekezni. Egy bizonyos Zachbucks nevű internetes szivárogtató úgy tudja, a Sony Xperia 1.1 hasonló kamerarendszert kaphat, mint a nemrégiben bemutatott Samsung Galaxy S20+, ami egy elsődleges 12 megapixeles, f/1.8 rekeszértékű, egy 64 megapixeles f/2.0 hibrid zoom modulból, egy szintén 12 megapixeles ultraszéles látószögű, és Time Of Flight 3D-s mélységérzékelőből állhat össze.

A friss szóbeszéd szerint 2, de az is lehet, hogy 3 érzékelő ezek közül nem is a Sony gyártmánya lenne, hanem a Samsung jóvoltából kerülne a telefon hátoldalára. A másik sokkal merészebb állítás szerint a telefon nem csupán 8K, de egyenesen 8K HDR videókat készítene. A HDR videófelvétel nem számít kifejezetten elterjedt telefonos funkciónak még 4K felbontásban sem, és emiatt sokan kételkednek is hír valódiságában, de ki tudja, lehet, hogy forradalmi meglepetés készül a japán gyártó műhelyében.

Egy kapcsolódó render is napvilágra került ezekkel a pletykákkal egyetemben, amin állítólag az Xperia 9 nevű középkategóriás telefon látható, róla nem igazán tudni semmit, leszámítva, hogy a belsejében Qualcomm Snapdragon 765 lapkakészlet végezheti majd a számításokat. Eléggé rossz minőségű ez a kép, és a valódisága is erősen kérdéses. A telefont három hátlapi kamerával, vékony alsó, és egy eléggé vastag felső kerettel ábrázolja.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid