8K kamerával jön a Nubia Z20

0

Bár a kínai gyártónak a Huaweihez hasonlóan megvoltak a nézeteltérései az Egyesült Államok kormányával, végül mégiscsak sikerült jól kijönniük az egészből, hiszen az üzlet dübörög tovább, akárcsak a fejlesztések a háttérben. Ezeknek lesz az egyik eredménye a jövő hét csütörtökön bemutatásra kerülő Nubia Z20, ami minden ízében csúcsmobil lesz, olyan kamerával, amilyennel kevés okostelefon bír jelenleg.

A ZTE alá tartozó brand elnöke, Ni Fei a Global Mobile Internet Conference nevű rendezvényen fedett fel néhány részletet az érkezőfélben lévő készülékről. Először is a mobil megjelenítője hajlított lesz, erről már korábban láttunk is egy képet, szóval a keret nélküli kialakítás garantált, akinek szúrja a szemét a vastag káva, vélhetően jól fog járni a Nubia Z20-szal. A mobil igazi vonzereje azonban nem ez, hanem a hátlapon található elsődleges kamera lesz, ami képes 8K felbontású videók készítésére, így a Z20 a második olyan készüléke lesz a gyártónak, ami alkalmas erre a bravúrra. Az előző a játékosok számára alkotott Red Magic 3 volt, ha emlékeztek, ami nem csupán a kamera, de az aktív hűtés használata miatt is kitűnt az eddigi gamer mobilok közül.

Ni Fei azt is elárulta, hogy azért fekszenek rá ennyire a mobilos kamerák fejlesztésére, mert újabban a felhasználók egyre inkább afféle tartalomgyártó eszköz gyanánt tekintenek az okostelefonokra, és ezt az igényt a Nubia igyekszik a lehető legszínvonalasabban kielégíteni. Már kikerült néhány mintakép az internetre, amelyet a telefon segítségével készítettek, így azt is láthattuk, mire képes a Nubia Z20 állítólagos 20x hibrid zoomja.

Ha igazak a szóbeszédek és a Nubia elnöke nem a levegőbe beszél, akkor a márka tényleg igyekszik egy komolyabb fotózási élményt és minőségét biztosítani a vásárlói számára.

Ha minden igaz, a Nubia Z20 mellett egy vadonatúj VR headsetet is be fognak mutatni,ám egyelőre nem tudni semmit annak képességeit illetően. A Nubia Z20 augusztus 8-án debütál, ám vélhetően addig még biztosan fogunk találkozni a készülékkel a kiszivárogtatások és pletykák kereszttüzében.

Forrás: GSMArena, kiemelt kép: Mashable India

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid