90 Hz-es képernyőt hoz az alsóbb kategóriába a Realme C17

0

A Realme ugyebár az Oppo alatt tevékenykedik, és már több nagyon érdekes készüléket dobtak piacra, amelyek igyekeztek valami többet kínálni, mint a többi hasonló készülék. A Realme C17 esetében az lesz a különlegesség, hogy egy kvázi alsóházas telefont 90 Hz-es megjelenítővel fognak kínálni, de azért a hátlapi 4 kamera és a méretes akkumulátor sem hangzik rosszul, tehát nem a magas képernyőfrissítés lesz a telefon egyetlen erénye.

A Realme C széria telefonjai mondhatni gombamód szaporodnak, hiszen júliusban érkezett a C15, amit előző hónapban a C12 követett. A termékcsalád most újabb taggal gazdagodik, mégpedig szeptember 21-én, amikor egy amúgy YouTube és Facebook streaming formájában is megtekinthető bemutató keretein belül a nagyközönség elé tárják az legújabb okostelefont. A készüléket egyébként nagy valószínűséggel a Redmi Note 9 ellen indítják konkurenciának, és a magasabb képfrissítés, illetve egyéb jellemzők miatt akár tényleg méltó kihívó lehet belőle.

A készülék a Realme C17 nevet fogja viselni, és bár a kijelző csak HD+ felbontású, a képfrissítési rátája 90 Hz-es lesz, egyébiránt egy 6,5 colos panelről van szó. A mobil hátoldalán összesen 4 képrögzítő egység lesz, plusz a hátlapra szerelik majd az ujjlenyomat-olvasót is. Az elsődleges kamera egy 13 MP-es modul lehet, amelyet egy 8 MP-es ultraszéles, illetve egy 2 MP-es makró szenzor támogat, de lesz még ott egy szintén 2 MP-es mélységérzékelő is. Az előlapi kamera felbontása ha minden jól megy, 8 MP lesz.

A mobil nem egy csúcskategóriás ajánlat, de korrektnek tűnik a Qualcomm Snapdragon 460 lapkakészlettel, a 6 GB RAM-mal és a 128 GB belső tárhellyel együtt. A régi időkben a telefont akkubajnoknak neveztük volna, de mivel egyre több manapság az 5000 mAh kapacitású aksival szerelt okostelefon, csak azt tudjuk mondani, nagyon korrekt a telep mérete, ami ráadásul támogatja a 18 wattos gyorstöltést is.

Jövő héten tehát érkezik a Realme C17, ami egy prémium tulajdonságot fog leszállítani az olcsóbb mobilok világába. A pontos ára még nem ismert, de minden bizonnyal nem kerül majd sokba, átszámolva olyan 50 ezer Ft-ra, vagy ennél is kevesebbre számíthatunk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid