90 Hz-es kijelzővel és Snapdragon 855+ lapkával jön a Meizu 16s Pro

0

A kínai Meizu áprilisban jelentette be a 16s-t, ami lényegében egy évfordulós zászlóshajó volt, és az amúgy egészen jól sikerült telefont most hamarosan egy újabb variánsa követi. A Meizu 16s Pro jellemzői és maga a dizájn is kikerült a cég weboldalára, ám persze nagyon hamar le is vették ezeket az infókat. De mint tudjuk, Észak és az internet nem felejt, így most kaptunk némi betekintést az új csúcsmobil specifikációit illetően.

Az első és legfontosabb tudnivaló az, hogy a telefonnak ívelt AMOLED megjelenítője lesz, mégpedig 90 Hz-es képfrissítési rátával, illetve 120 Hz-es érintésérzékenységgel, szóval nagyon folyamatos, fluid felhasználói élmény várja a jövendőbeli tulajdonosokat. A képernyő ad otthont az ujjlenyomat-olvasónak is, maga a formaterv pedig nem sokban fog eltérni a korábbi modellhez képest, inkább a burkolaton belül lehet számítani újdonságokra.

A közelmúltban is volt Meizu 16s Pro szivárogtatás, de csak most esik szó a Qualcomm Snapdragon 855+ lapkáról, melyhez 12 GB RAM-ot, valamint 256 GB UFS 3.0 tárhelyet pakolnak majd a vállalat munkatársai. A hátoldali kamerarendszer a már meglévő 48 megapixeles elsődleges, valamint 20 megapixeles telefotó szenzor mellett egy harmadik érzékelővel fog gazdagodni, ám egyelőre nem tudni, hogy az pontosan milyen lesz.

A napvilágra került jellemzők listáját egy 18W-s gyorstöltést támogató, jelenleg még ismeretlen kapacitású akkumulátor, illetve Android 9.0 Pie alapokon nyugvó Flyme OS 8 operációs rendszer zárja. Mivel a kínai gyártó egyik munkatársa bakiból kirakta a specifikációkat, valószínűleg nincs már messze a debütálás napja.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid