Huawei P40 bemutató – Kövesd élőben!

0

Nemsokára végre hivatalosan is bemutatják a Huawei P40 és P40 Pro mobilokat, az eseményt kizárólag online lehet majd követni. Ebben a cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

A Huawei P40 széria bemutatója 2020. március 26-án (csütörtök) 14:00-kor kezdődik, és YouTube-on lehet élőben nézni. Amennyiben érdekel, mentsd el ezt az oldalt, majd nézz vissza a kezdésre, és kövesd velünk a történéseket:

Az eddigi hírek alapján három új modellre számítunk:

  • Huawei P40 5G
  • Huawei P40 Pro 5G
  • Huawei P40 Pro Plus 5G

Mindhárom készülék a csúcskategóriás Kirin 990 5G processzorral érkezik, és a kijelzőjük tartalmaz majd egy nagyobb méretű bevágást, ami a szelfikameráknak ad otthont. A legkisebb modell állítólag 6,1 colos lesz, a középső 6,58 colos, a legnagyobb pedig 6,7 colos.

A méretet leszámítva a legnagyobb eltérés a fotózás terén várható, az alap P40 három, a P40 Pro négy, a P40 Pro Plus pedig öt hátlapi szenzort kaphat. A fő kamera minden esetben egy új, 50 vagy 52 MP-es Sony érzékelőt használ majd, a többi kamerában viszont lesznek különbségek. A két nagyobb modellt periszkópos telefotó egységgel is felszerelik, de csak a Plus verzió lesz képes 10x-es optikai zoomra.

Huawei P40 Pro Plus 5G

A Huawei P40 és a P40 Pro mobilokról itt szedtük össze várható jellemzőket, a P40 Pro Plus 5G-ről pedig itt írtunk bővebben. Fontos azonban megjegyezni, hogy az eddigi információk egyike sem hivatalos, teljesen biztosat majd csak a bemutató után fogunk tudni.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid