Új, részletesebb kicsomagoló videón a Google Pixel 6a

0

A Google májusban mutatta be a középkategóriás Pixel 6a okostelefont, amely azóta sem került forgalomba. Így aztán van létjogosultsága egy jó kis kicsomagoló videónak, ami a korábbi anyagokkal ellentétben meglehetősen részletes.

A videófelvételt egy malajziai YouTuber készítette, aki ugyebár az anyanyelvén kommentálja a dolgokat, a gépi fordítású feliratok meg olyanok, amilyenek. Szerencsére a mobil jellemzői már egy ideje nyilvánosak, így annyira nem fontos érteni az elmondottakat, elég figyelni a látványt.

A Google Pixel 6a egy 6,1 colos AMOLED kijelzővel szerelt, a tavalyi Tensor lapkakészlet által hajtott okostelefon, amelynek belsejében egy 4410 mAh-s akkumulátor található, ami legfeljebb 18 wattos töltéssel táplálható. A mobil 450 dolláros áron kerül majd forgalomba, de csak július 21-én.

A Google telefonjának dobozában nincs más, csupán egy USB-C/USB-C vezeték, illetve egy USB-C/USB-A adapter, töltőfej az bizony nincs. Számos érdekesség van a videóban, például a Pixel 6a-t a 6 Pro modellel is összehasonlítják, amelynek jóval vaskosabb kamerasávja van.

Tehát több, mint egy hónapot kell még várni a Google Pixel 6a forgalmazására, ráadásul nem minden piacon jelenik majd meg a készülék. Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Japánban, Puerto Ricóban, Szingapúrban, Spanyolországban, Tajvanon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban lehet majd megvásárolni. Érdekes módon Malajziában nem lesz kapható, pedig a videót készítő úriember ott él, persze attól még simán szerezhetett egy bemutató példányt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid