A Samsung Wallet alkalmazásban egyesülnek a Pay és a Pass appok funkciói

0

A Samsung egyesíti a korábbi Samsung Pay és Samsung Pass alkalmazásokat egyetlen applikációban, ami a Samsung Wallet névre hallgat. A folyamat már a múlt héten megkezdődött, az új szolgáltatás egyelőre csak bizonyos régióban érhető el, de hamarosan további országokban is bevezetésre kerül.

A két applikációt tehát az előző héten elkezdték egyesíteni, a Samsung Wallet már elérhető Dél-Koreában, az USA-ban, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban. Az elkövetkezendő hónapokban további régiókban is bevezetésre kerül az új szolgáltatás. A Samsung Wallet egyszerre kínálja fel a Samsung Pay és a Samsung Pass funkcióit, vagyis tárolni lehet benne fizetési, különböző tagsági, digitális kulcsokat, személyi igazolványokat, egészségügyi adatokat, beszállókártyákat, sőt, kriptovaluta tárcákat is.

A digitális slusszkulcs funkciót a 2020 júliusa után gyártott BMW autók, valamint több 2021-es gyártású Hyundai és Genesis modell is támogatni fogja. A jogosítványokat és a diákigazolványokat egy későbbi időponttól teszik majd támogatottá az alkalmazáson belül. A meglévő Samsung Pass funkcionalitás továbbra is kiterjed majd a jelszavak kezelésére a különböző digitális eszközökön, és hozzáférhetők lesznek a kriptovaluták is.

Hogy a Samsung Wallet nálunk, Magyarországon mikor kerül bevezetésre, egy nagyon jó kérdés, remélhetőleg még az idén nálunk is használni lehet majd ezt az egységesített platformot, ami sokkal egyszerűbbé teheti a felhasználók életét.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid