Hamarosan jön a Xiaomi következő Ultra csúcsmobilja

0

A 91Mobiles csapata nemrégiben bennfentes forrásokkal beszélt, akik azt állították, hogy a Xiaomi a következő zászlóshajóját, amelynek hátoldalán Leica kamerák foglalnak helyet, az idei MWC kiállításon fogja bemutatni a nagyérdeműnek. A feltételezések szerint ez lesz a 12S Ultra utódja.

Nem túl sokat tudni a készülékről, azt leszámítva, hogy Leica márkájú lencsék mögött 1 hüvelykes elsődleges szenzor foglal majd helyet az okostelefon hátoldalán. Különösebb jóstehetség nélkül azt is kitalálhatjuk, hogy a Xiaomi mobilját Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet fogja hajtani, de ezen túlmenően csak találgatni tudunk.

Xiaomi 12S Ultra

Annak viszont, hogy az idei MWC-n jelentik be a szóban forgó zászlóshajót, nem kevés jelentősége van. Ez ugyanis azt jelenti, hogy az okostelefon Európában is meg fog jelenni, ellentétben a 12S Ultrával, amelynek értékesítése Kínára korlátozódott.

A csúcskategóriás mobil nem egyedül érkezik, állítólag a Xiaomi Pad 6 és a Pad 6 Pro tabletek kísérik a rivaldafény felé. A hírek szerint az alapmodell burkolata alatt Snapdragon 870 végzi majd a számításokat, míg a Pro kiadás lelke a tavalyi Snapdragon 8+ Gen 1 chipset lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid