Január 18-án új Samsung Galaxy A-szériás mobil érkezik, jó eséllyel a Galaxy A54

0

A Samsung indiai részlegének hivatalos weboldalán bejelentették, hogy a cég január 18-án leleplez egy vadonatúj Galaxy A-sorozatba tartozó okostelefont. A feltételezések szerint a Galaxy A54 fog aznap bemutatkozni a világ előtt.

Az oldalon van néhány kedvcsináló kép, amelyek alapján valószínűsíthető, hogy a Samsung Galaxy A54 lesz az a bizonyos bemutatásra kerülő okostelefon. A gyártó például előre elárulja azt, hogy a mobil kijelzője 120 Hz-es lesz, ami összhangban van azzal, amit a Galaxy A54 kapcsán eddig pletykáltak.

A Samsung ezt leszámítva nem megy bele a technikai részletekbe, mindössze a választható színeket árulja el. A jövőhéten debütáló okostelefont burgundi, fekete és zöld festéssel lehet majd megvásárolni, de már ez sem újdonság, mert korábban napvilágra került renderek lebuktatták a lehetséges árnyalatokat.

Habár a dél-koreai gyártó nem nevezi meg konkrétan az érkező telefon típusát, egyesek szerint szinte biztos, hogy a Galaxy A54-ről van szó. Egy másik lehetséges alternatíva a Galaxy A34 lenne, de a szóbeszédek szerint ez a modell be kell érje egy 90 Hz-es képernyővel. Persze a szivárogtatók és a bennfentesek is tévedhetnek.

Egyrészt a kiszivárgott rendereken fehérben is látható a Galaxy A54, ez egy olyan szín, amit a hivatalos felsorolás nem említ, másfelől a szóbeszédekben 6,6 helyett 6,4 colos kijelzővel emlegetik a készüléket, ami szintén ellentmondás. Akárhogy is, jövő héten egy új Samsung okostelefon érkezésének örülhetünk, szerdán pedig már azt is tudni fogjuk, hogy mely készülék lép a világot jelentő deszkákra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid