Feltűnt a színen a Honor Magic 5 Lite

0

A Honor Magic 4 sorozat tavaly februárban debütált, vagyis lassan időszerű az újabb generáció érkezése. Ezek prémium készülékek lesznek, amelyek belsejében a hírek szerint Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, de fejlesztés alatt áll egy megfizethetőbb variáns is, ami a Magic 5 Lite nevet kapja.

Az okostelefon nemrégiben feltűnt a Google Play Console adatbázisában, amely szerint a készülék belsejében Snapdragon 695 zakatol. Az előd, vagyis a Honor Magic 4 Lite borítása alatt is ugyanez a chipset teljesített szolgálatot, de az új modell burkolata alá egy módosított verzió kerülhet. Őrületes újításokra nem érdemes számítani, az energiahatékony Cortex-A55 magok 1,7 helyett immáron 1,8 GHz-en pörögnek, míg a Cortex-A78 magok továbbra is 2,2 GHz-es órajelen dolgoznak.

Visszatérve a Google Play Console adatbázisára – itt a Honor Magic 5 Lite a HNRMO-Q, illetve az RMO-NX1 kódnevekkel szerepel. Az okostelefon a már említett lapkakészlet mellett 8 GB RAM-ot fog munkára egy 2400 x 1080 felbontású megjelenítő mögött. A képátló egyelőre ismeretlen, de a 2022-es modell egy méretes, 6,81 colos IPS LCD kijelzővel volt felszerelve, vagyis most is valami hasonlóra számíthatunk.

A specifikációkkal közzétett kép alapján a mobil ívelt megjelenítővel lesz felszerelve, ami azért érdekes, mert a Magic 4 Lite sík kijelzővel rendelkezett. Mivel a mobil hivatalos bemutatója már valószínűleg itt van a kanyarban, hamarosan többet fogunk hallani róla, illetve prémium testvéreiről.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid