Valódi csúcsragadozó lesz az Oppo Find X

0

Mostanában eléggé reflektorfénybe került az Oppo Find X, a felhajtás pedig abszolút érthető. A kínai gyártónak már hosszú évek óta nem volt méltó zászlóshajója, de nemrég a cég maga erősítette meg a készülék érkezését. Úgy látszik, a hájpvonatot szeretnék teljes ellenőrzés alatt tartani, ezért szintén a közelmúltban maga a vállalat buktatott le, vagy jobban mondva erősített meg néhány hardveres jellemzőt, amelyekkel a mobil rendelkezni fog.

A gyártó közzétett egy hivatalos kedvcsináló plakátot, mégpedig a saját Weibo oldalukon. A poszt megerősíti a kínai telekommunikációs hivatal által közzétett jellemzők egy részét. A jelenlegi legerősebb mobilhardver kerül a burkolat alá, ami csak szóba jöhet, vagyis a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet mellé 8 GB RAM-ot, valamint egy fölöttébb méretes 256 GB kapacitású háttértárat kapunk.

A korábbi Find X teaserek alapján még hozzá lehet tenni, hogy a készülék kamerája 5x-ös optikai zoommal lesz ellátva, valamint egy ívelt, hajlított megjelenítőt kap. Lehetséges, hogy a Samsungtól rendelt panelek mégiscsak időben megérkeznek?

Ez a megoldás kerülhet a Find X-be

A pletykákban szereplő többi jellemző között akad 20, valamint 16 megapixeles érzékelőket használó elsődleges kamerarendszer, 3645 mAh kapacitású akkumulátor, 6.4 colos AMOLED kijelző és 25 megapixeles előlapi érzékelő. Ezen utóbbi specifikációk azonban nincsenek hivatalosan megerősítve, így aztán a június 19-én sorra kerülő bemutatóig várnunk kell, hogy teljesen biztosak lehessünk bennük.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid