Hatalmas akkumulátorral érkezik a Samsung Galaxy Note 9

0

Remek hír érkezett a következő Note-ról, hiszen az elődhöz képest több, mint 20%-kal nőhet majd a telep kapacitása, és így a legjobb mobilokkal tudja majd felvenni a versenyt ezen a téren.

A szivárogtató megint Ice Universe volt, aki már múlt héten is megosztott néhány részletet a Samsung Galaxy Note 9-ről. A forrás most 100%-os bizonyossággal állítja, hogy 4.000 mAh-s akkumulátorral érkezik majd az új készülék, ami az előd 3300 mAh-s aksijához képest elég korrekt előrelépésnek tünik.

Állítólag 3.850 mAh és 4.000 mAh közötti telepek jöhettek szóba a gyártónál, ám végül a lehetséges legnagyobb opció mellett tették le a voksukat. Ez persze nem véletlen, hiszen a 6.4 colos kijelzőnek és a Snapdragon 845/Exynos 9810-es chipeknek is elkél majd az energia.

Emellett 6GB memóriát és 128GB háttértárat kapunk majd, bár elképzelhető egy 64GB-os és egy 256GB-os verzió megjelenése is. Korábban már láthattunk videót a várható kinézetről, és a kamerák, illetve az ujjlenyomat-olvasó elhelyezésével kapcsolatban is olvashattunk részleteket.

A Samsung Galaxy Note 9-et augusztus elején mutatják be, és állítólag 2-án vagy 9-én láthatja majd a nagyérdemű az új mobilt. A bemutató New York-ban kerülthet megrendezésbe, 2-3 héttel később, augusztus végén pedig már megvásárolható lesz a Note 9.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid