Csuklóra tehető, hajlítható mobillal készül a ZTE

0

Az idei év a hajlítható okostelefonokról fog szólni, egy már debütált Kínában, a FlexPai, amit hamarosan újabb modellek követnek majd más gyártóktól. Az egyik legjobban várt készülék a Samsungé, és a Huawei, valamint a Xiaomi hasonló telefonja is nagyon jónak ígérkezik, de a ZTE alá tartozó Nubia megoldása rálicitálhat mindegyikre. Az ő mobiljuk elmoshatja az okostelefonok és a viselhető eszközök közti határvonalat, a végeredmény pedig egy módfelett egyedi konstrukció lehet.

Szóval a Nubia kidobott a netre egy kedvcsinálót egy hajlítható mobilról, amit az idei MWC kiállításon mutatnak be a hónap végén Barcelonában. A teaser alatt a “Tedd rugalmassá az életed” (Flex Your Life) üzenet olvasható, ami egyértelműen egy hajlítható okostelefonra utal.

Nem lehetünk teljesen biztosak benne, de lehet, hogy a már korábban a nagyérdemű elé tárt hajlított csuklótelefonról van szó. Tavaly augusztusban a berlini IFA-n bemutattak egy olyan koncepciót (Nubia Alfa), ami ötvözi az okosóra és a mobiltelefon esszenciáját, talán ez lesz az, amivel az idei MWC-re készülnek.

Egyébként ahogyan forrásaink is rámutatnak, az idei MWC nem lesz unalmas rendezvény, nagyon sok izgalmas kütyü, okostelefon, és egyéb érdekesség debütálhat a rangos eseményen. Szinte minden nagyobb gyártó képviselteti majd magát, csak győzzük követni az újdonságokat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid