A Galaxy S6-ot és az Xperia Z4-et is bemutathatták, de csak titokban

1

A Samsung és a Sony is bemutatta a CES-re szánt újdonságait, de sajnos nyomát sem láttuk a Galaxy S6-nak vagy az Xperia Z4-nek. Ennek ellenére valószínűleg felfedték mindkét készüléket, de csak zárt ajtók mögött.

Az egyik Sony-hoz közelálló kiszivárogtató, Ricciolo azt írta nemrég Twitteren, hogy bár nagy nyilvánosság előtt nem mutatták be az Xperia Z4-et, titokban mégiscsak jelen volt az új csúcsmodell, és hasonlóképpen történt ez a Galaxy S6 esetében is.

Xperia-Z4-S6-tweet

Ez egyébként nem annyira hihetetlen dolog, hiszen egy éve a Galaxy S5-öt is bemutatták már a januári CES-en a kiválasztott partnereknek és befektetőknek, de mi csak február végén, az MWC-n ismerhettük meg a készüléket. Ráadásul az S6-ról volt már olyan hírünk pár napja, miszerint titokban már a CES-en is ott lesz az új csúcsmodell.

Mindenesetre elég valószínű, hogy ezekről a zárt ajtós eseményekről nem fog kiszivárogni semmi érdemleges információ, így a Sony Xperia Z4 és a Samsung Galaxy S6 részleteire is csak a március elején megrendezésre kerülő MWC-n derülhet majd fény.

Ricciolo (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid