Internetes anonimitást ígér a Boss Phone

0

A hét colos okostelefonok az Asus Fonepad, vagy a Samsung Galaxy W óta nem számítanak annyira nagy számnak, ám a Boss Phone nem is a méretes kijelzője miatt érdekes. A készülék közösségi finanszírozás keretein belül próbál megvalósulni, és teljes internetes névtelenséget ígér a tulajdonosának. 

The-Boss-Phone (1)

Nem akarok nagyon belemenni a szakmai részletekbe, a lényeg az, hogy a mobilon futó Android 5.0-ba valamilyen módon integrálva lenne a TOR nevű program, ami teljes internetes követhetetlenséget garantál, a gyártó szerint megóvva minket a hackerektől, a veszélyes harmadik féltől származó alkalmazásoktól, valamint a nagyvállalatok adatgyűjtő tevékenységétől.

The-Boss-Phone (2)

A megnövelt biztonságon túl is akadnak szerethető vonásai a Boss Phone-nak. A megjelenítő például kifejezetten jónak mondható: 7 hüvelyken a Full HD felbontás nagyon szép látványt produkál. Szóra érdemes még továbbá az LTE modem megléte, a nyolcmagos MediaTek processzor, a 16 GB-os bővíthető belső tárhely, a 8 és 2 megapixeles kamerák, a dualSIM támogatás, illetve a 3000 mAh-s akksi.

Szerencsére a projekt mögött lévő csapat nem a semmiből jött, már van tapasztalatuk a táblagépekkel, 2013-ban egy Neo3Do nevű készülékkel rukkoltak elő, ami a mai napig is kapható egyes helyeken. Egyébként egy 3D-s kijelzővel ellátott masináról volt szó.

Lényeg a lényeg: ha ugyanez a brigád márciusig összegyűjt 150 000 dollárt, akkor az NSA legnagyobb bánatára megvalósul a lekövethetetlen Androidos táblagép. Ha el akarod kerülni azt, hogy még a kedvenc kajádat is tudják vadidegenek, akkor érdemes segítened a projekt megvalósulását, az első 50 támogató ugyanis egészen kedvező, 275 dolláros áron juthat a phablethez. Az elképzelés az Indiegogo oldalán próbál magának utat törni, ide kattintva többet is megtudhattok.

Ti mennyire vagytok paranoiásak? Használnátok egy ilyen ultrabiztonságos okoseszközt? Várjuk véleményeiteket kommentben!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid