A harmadik negyedévre várható a OnePlus Two

0

A OnePlus egy percet sem nyugszik, a múlt héten kiadták saját Android rendszerüket, az Oxygen OS-t, utána pedig a Cyanogen OS 12-t tették hozzáférhetővé a OnePlus One tulajdonosok számára. A kínai cég jelen pillanatban a továbblépés lehetőségeit mérlegeli, amelynek központi szereplője a zászlóshajójuk új generációja, a OnePlus Two (vagy OnePlus 2) lesz. 

A gyártó vezérigazgatója, Peter Lau azt nyilatkozta, hogy a One utóda – mely várhatóan a OnePlus Two névre fog hallgatni -, 2015 harmadik negyedévében kerülhet bemutatásra. A pletykák szerint  a fém házzal, 4 GB RAM-mal és Qualcomm Snapdragon 810-es lapkával érkező készülékért várhatóan egy kicsit magasabb árat kérhet a majd OnePlus, mint a One esetében, viszont még így is jóval olcsóbb lesz számos jelenlegi csúcsmodellnél. Lau arról is beszélt, hogy tervbe vették egy másik, olcsóbb széria piacra dobását, ami valamikor az év végén juthat el a vásárlókhoz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid