A hét appja: Aviary

1

Az Aviary egy nagy tudású képszerkesztő, aminek segítségével pillanatok alatt mesterművet készíthetsz képeidből. Nézzük, hogy mit is tud.

Design

Screenshot_2014-08-25-21-07-09

Az Aviary kinézete egész jó, de inkább átlagos. Minden rendezett, és szépen kidolgozott, de a material design forradalmától messze áll. Szemkápráztató animációkra sem pazarolták az idejüket a fejlesztők, így az app az elérhető 10-ből 6 pontot kap ebben a kategóriában.

Méret

Az Aviary 12.27 MB-ot foglal, ami egy képszerkesztőnek nem sok, hisz sokféle trükk kell, hogy legyen a tarsolyában. A Pixlr Express mindössze 7.27 MB-ot foglal, de kevesebbet tud, és minden effektet le kell tölteni az alkalmazáson belül. Így, bár az Aviary nem a legkisebb, megérdemli a 9 pontot.

Funkciók

Screenshot_2014-08-25-21-10-12

Az Aviary-ban minden megtalálható, ami csak kell egy telefonos képszerkesztőbe. Az alap vágás, forgatás, stb. mellet vannak még szép effektek, amiknek az intenzitását szabályozhatjuk, keretek, matricák, színkiegyenlítés, fényerő, kontraszt, színhőmérséklet szabályzás, élesítés és homályosítás, fókuszálás, stb. Ezen kívül rajzolhatunk is képeinkre, vagy szöveget írhatunk rájuk, korrigálhatjuk a vörös szemet, és ingyenes fogfehérítést is kapunk. :) A fejlesztők még jobban örülhetnek, ugyanis, ha szeretnék, saját alkalmazásaikba is beépíthetik az Aviary-t.

Én nem tudok olyan funkcióra gondolni, ami telefonon hasznos lenne, de az Aviary-ból hiányozna. Úgy vélem, ebben a kategóriában 10 pontot érdemel.

Végszó

Bár nem a legszebb, az Aviary egy nagyon jó alkalmazás, mindenféle funkcióval, ami egy gyors mobilos képszerkesztéshez hasznos lehet. Az elérhető 30-ból 25 pontot ért el. Ha olyan képszerkesztőt keresel, ami nem túl flancos, de teszi a dolgát, akkor az Aviary neked való. Kipróbálása mindenkinek ajánlott.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Patrik
NapiDroid