LG G3 Stylus – újabb olcsó G3 változat

1

Az LG bemutatta legújabb mobilját, ami egy olcsó alternatívája lehet majd a G3-nak, vagy akár a Samsung Galaxy Note 4-nek. Persze az új készülék messze áll egy csúcsmobiltól.

Az LG G3 Stylus egy nagyméretű, 5.5 colos phablet, ami első ránézésre nem meglepő módon a G3-ra emlékeztet. Persze ez csak külsőleg igaz, hiszen a hatalmas QHD felbontásnak éppen az ellenkezőjét kapjuk: a G3 Sylus csak qHD-s, azaz 960×540 pixellel rendelkezik, ami kiábrándítóan alacsony pixelsűrűséget jelent.

lgg3stylus

A hangsúly tehát nem a tűéles képen van, hanem inkább jegyzeteléshez kapcsolódó funkciókon. A G3 Stylus ugyanis a Galaxy Note széria tagjaihoz hasonlóan egy ceruzával is rendelkezik.

A hardver pontos típusa nem ismert, de egy négymagos 1.3GHz-es processzort kapunk, ami jó eséllyel a Snapdragon 400-at jelenti. Ehhez mindössze 1GB RAM társul, és a belső tárhely is csak 8GB-os. Bár ez utóbbi legalább bővíthető.

Az Android 4.4.2-vel érkező modell egy 13 és egy 1.3 megapixeles kamerát kapott. A készülék 149.3 x 75.9 x 10.2 mm-es méretekkel rendelkezik, és 163 grammot nyom a mérlegen.

Nem esett még szó az akkumulátorról, ami 3000mAh kapacitással bír, és szerencsére cserélhető is. Az LG G3 Stylus megjelenése szeptemberre várható, de az ára egyelőre még nem ismert.

LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid