Magától felgyulladt egy OnePlus One!

0

A OnePlus One nagy ritkaságnak számított a megjelenése idején, hiszen csak kevés meghívót szórtak szét, hagyományos módon pedig nem árulták. Azóta már viszonylag könnyű beszerezni, de nem mindenkinek van jó tapasztalata a készülékkel.

Egy igen kirívó eset történt Franciaországban, ahol az egyik felhasználó (MiYzu a OnePlus fórumon) készüléke magától tűzre kapott.

MiYzu a testvérével sétált a metró környékén, amikor hirtelen forróságot kezdett érezni a zsebében lévő készülék körül. Szerencsére hamar ki tudta szedni a mobilt, amit a földre dobott, de így is megégett a farmerja, ráadásul égési sérüléseket (kép) is szenvedett a lábán.

Közvetlenül az eset után készült pár fotó a testvér iPhone 4-es készülékével:

oneplusone

oneplusone-1

A spontán gyulladás pontos oka egyelőre ismeretlen, de MiYzu nem sokkal az eset előtt arra panaszkodott, hogy a töltője szokatlanul melegszik használat közben. Erre azt a választ kapta a OnePlus ügyfélszolgálatától, hogy ha még forróbb lesz a töltő, akkor újra keresse fel őket.

oneplusone-2

A baleset után a OnePlus kiadott egy közleményt, miszerint nagyon sajnálják a történteket, és hamarosan egy küldöttséget rendelnek MiYzu-hoz az eset kivizsgálására. Természetesen kicserélik a készüléket, és az egyéb felmerült károkat, költségeket is térítik (farmer, telefontok, esetleges orvosi díjak).

AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid