A héten megjelenik a Samsung Galaxy Note 4 S-LTE változata

0

A Samsung még a héten megjelenteti Dél-Koreában a Galaxy Note 4 S-LTE változatát. Ez lényegében annyit jelent, hogy az új modell támogatni fogja a Cat. 9-es LTE szabványt, amelynek segítségével az elméleti letöltési sebessége elérheti akár a 450 Mbps-t is. 

A korábbi hírek alapján egy Snapdragon 810-es processzor került volna a készülékbe, de egyes bennfentesek szerint a Samsung inkább biztonsági játékot játszik, és marad a házon belüli megoldásnak számító Exynos 5433-nál.

Note-lte-s

Ahhoz, hogy egy ilyen szélsebes 4G kapcsolat megvalósuljon, egy Carrier Aggregation nevű technológiát kell alkalmazni, melyet Dél-Koreában már sikeresen kiépített az SK Telecom. Ami azt illeti, másutt nem igazán érhető el ez a fajta hálózati modell, így egyelőre csupán az anyaországban lehet majd kihasználni az újdonság különleges képességét.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid