Durva hangrendszerrel és kamerával jöhet a HTC One M9

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy valószínűleg március elsején mutatják be a HTC következő csúcsmobilját, most pedig friss részletek szivárogtak ki a készülékről.

Bloomberg forrásai szerint a HTC nem fog nagy változásokat eszközölni dizájn terén, ami nem is baj, hiszen eddig is nagyon jól néztek ki az alumínium unibody házas mobiljaik. Az is kiderül, hogy nem kívánják számottevően növelni a kijelző méretét, azaz marad a kompakt kivitel. A felbontás viszont valószínűleg nőni fog, természetesen QHD-re.

HTC-1-M8-back-logo

Processzor terén mindenképpen a Snapdragon 810-re számítunk, és kamerák terén is komoly előrelépés történhet. Az UltraPixel technológia nem aratott osztatlan sikert az elődök esetében, de azért nem vetik el teljesen, csak az előlapra száműzik. A hátlapon pedig egy “normál” 20.7 megapixeles szenzor foglalhat majd helyet sokak örömére.

Az előlapi hangszórók minden bizonnyal megmaradnak, de valamivel talán vékonyabbak lesz, hogy csökkentések a kijelző körüli keret méretét. A hangrendszer nagyon komoly lesz, Dolby 5.1-es technológiáról szólnak a hírek.

Szokás szerint arany, ezüst és szürke színekben jöhet a HTC új csúcsmobilja, a szoftver szerepét pedig az új, Android 5.0-ra épülő Sense 7 felület tölti majd be, ami ezen a készüléken debütál. A bemutató minden bizonnyal március 1-jén lesz, amit már nagyon várunk.

Bloomberg

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid