A Huawei viccet csinált az iPhone X-ből

0

A Huawei nagyban készül a Mate 10 modellek bejelentésére, és ezalatt nem mulasztják el az alkalmat, hogy beintsenek a konkurenciának. Legutóbb a Samsungnak szóltak be, most pedig az új iPhone X-ből csináltak viccet.

A Huawei az új csúcshardverük, a Kirin 970 bemutatóján büszkén jelentette be, hogy ez az első mesterséges intelligenciával támogatott processzor, ami majd a Mate 10 modellekben debütál október 16-án. Közben azonban megérkezett az iPhone X, ami szintén mesterséges intelligenciát használ, legfőképpen az arcfelismeréshez (Face ID).

A Huawei az Apple újítására válaszul megosztott egy gúnyos videót, amelyben viccet csinálnak az Face ID-ből. Ebben valószínűleg arra utalnak, amikor az iPhone X bemutatóján első alkalommal nem működött az arfelismerés. Erre utólag kaptunk magyarázatot, de a nézők többségének akkor valószínáleg úgy jött le, hogy nem megbízható a funkció.

Let's face it, facial recognition isn't for everyone.Unlock the future with #TheRealAIPhone. 16.10.2017

Közzétette: Huawei Mobile – 2017. szeptember 15.

A Huawei mondanivalója a videóval az, hogy a valódi mesterséges intelligenciával működő mobil október 16-án érkezik, és ez nem más lesz, mint a Mate 10.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid