A OnePlus 11 túlélte a strapatesztet, de csak épphogy

0

Talán Zack Nelson strapatesztjei nem nevezhetőek reprezentatívnak, azért általában sugallnak valamit a próbára tett készülék strapabíróságát illetően. Ezért is volt rendkívül ciki, amikor tavaly a OnePlus 10 Pro és a OnePlus 10T is szánalmasan teljesített a videós hajlítástesztjében, mindkét készülék elrepedt, aztán ketté is tört. A jelenlegi generáció viszont már jobban teljesít.

Az okostelefon előlapját természetesen üveg borítja, amely a Mohs-féle keménységi skála 6-os szintjétől kezdve karcolódik, a sérülések pedig még látványosabbak a 7-es szinten. A OnePlus 11 kerete fémből készült, akárcsak a bekapcsológomb, így aztán pontosan ennek megfelelően bírják a videós vágóeszközeinek kínzását.

A kijelző nagyjából egy percig bírja közvetlen láng hatása alatt, anélkül, hogy a képpontok maradandó károsodást szenvednének el. A kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasó sajnálatos módon működésképtelenné válik, ha azok a bizonyos 7-es szintű karcok felette keletkeznek, ezt azért érdemes észben tartani.

Ami pedig a hajlítást illeti, a hátsó üveg ugyan megreped, de a készülék ezúttal nem törik ketté és működésképtelenné sem válik. Akármennyit is gúnyolódunk az előző modelleken, az új esetében ez azért mégiscsak jelentős előrelépés.

A tok nélküli használatot azonban továbbra se javasoljuk, viszont egy jó masszív tokkal és üvegfóliával valószínűleg sokáig élvezheted majd OnePlus 11 mobilodat. Érdemes megtekinteni azért a videót is, amihez nem hátrányos némi angol nyelvtudás, ha azt szeretnétek élvezni Zack enyhén fanyar humorát, de nem is feltétlenül szükséges, mert a látvány ezúttal is magáért beszél.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid