A Polaroid lemásolta az Oppo N1-et

0

Az idei CES-en felbukkant egy Polaroid okostelefon, ami alaposan kiverte a balhét az Oppo vezetőségénél. A fotózásban már rangosnak számító vállalat egy selfie-mobillal rukkolt elő, ami nem gyengén az Oppo N1 koppintása. Igen, a forgatható kamera is stimmel.

A készüléknek 5.5 colos kijelzője van, ami egy sima HD felbontást kapott. A kütyü belsejében egy nyolcmagos processzor ketyeg, a pontos típust nem tudni, de valószínűleg valamilyen MediaTek chipset lehet a háttérben. A rendszermemória 2 GB-os, a belső tárhely 16 GB, és botrányhősünkön már gyárilag az Android 5.0 Lollipop fut.

Polaroid Selfie

A Polaroid Selfie kamerája 13 megapixeles, motorikusan fordul, működési elve, illetve a kinézete már-már arcátlanul az Oppo megoldását idézi. A kínai cég közzétett egy hivatalos közleményt is, amelyben figyelmeztetik a Polaroidot a jogi következményekre. Az amerikai gyártó akár komoly pereskedés elé is nézhet a mobil miatt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid